ICQ 6 Preview je tady | Ovsem.net - software, hardware, online hry, webdesign, Windows 7 / Vista / XP


ICQ 6 Preview je tady

Autor: Jiří Melčák  |  5. prosinec 2006  |  zobrazeno: 157 304×  |  276 komentářů

ICQ 6 je tadyDlouho jsme ani nemuseli čekat a vývojáři nejpopulárnějšího kecálka ICQ připravili zcela novou verzi - ICQ 6. Tato nová verze skutečně není jen nějakým malým upgradem, jde o kompletní redesign vzhledu, který poloprůhlednými okraji jasně ukazuje na inspiraci z Windows Vista. Vývojáři slibují mnohem lepší ovládání a překvapí nás jistě novými smajlíky (opět jsou poměrně hnusné, jak už je tradicí...), většími devils atd. Věřím, že to bude krok správným směrem, neboť ICQ má pár much a je potřeba ho postrčit na vyšší úroveň, neboť mnoho lidí postupně raději přechází k alternativním kecálkům a právě ICQ 6 může pomoci upevnit svou pozici. Na blogu ICQ a i na jiných blozích toho moc konkrétního není. Musíme si počkat na finální verzi.

Dole vidíte alespoň pár obrázků, který jsem udělal. Novou instalačku ICQ 6 jsem našel raz dva (instalační soubor má 8,9 MB), ale nelze se přihlásit, neboť preview verzi ICQ 6 mohli spustit jen vyvolení, kteří se včas registrovali nebo byli registrovanými pozváni k testování. Nyní je registrace uzavřena a nikdo, kdo není v databázi ICQ čísel, která mají oprávnění, se nemůže na ICQ 6 připojit. Takže se alespoň kochejte obrázky. Tohle je ICQ budoucnost ;o)

ICQ 6 - nový vzhled není to jediné co bude nové...

Štítky: ICQ, Komunikace, Programy


Komentáře

Jitule
18. duben 2009, 12:08

to peter: historie se ti uklada to tveho pc,ne na server tim to je

peter
18. duben 2009, 10:45

kto vie že prečo ked sa pripojim na svoje icq u kamoša na pc tak mi nejde prezerat historiu sprav neda sa to nejak odblokovat?ak hej prosim pomoc

Zdeněk
7. únor 2009, 13:57

Nejde nám otevřít ICQ6,5.Objevuji se aplikace CODE:3.Tak co mám udělat aby to otevřelo?Dekuji Zdenek

Redaktor ovsem.net Johnyz
20. červenec 2008, 20:50

to si radši nainstaluj QIP a máš po starostech

Muf
20. červenec 2008, 17:59

Na Home verzi to nejde? Divne… Co vim, tak problem s tim nikdy nebyl. Zkus procistit system Spybot, WinAso, a CCleaner, jestle nemas nekde nejaky bordel nebo tak… Pripadne reinstal..

fik
19. červenec 2008, 13:41

Zdravim poraďte nelze nainstalovat icq6 na XP home na profiky to je v pořádku.Píše Your iperating system not conected

Redaktor ovsem.netAutor článku Jirka
17. červenec 2008, 11:08

Jsem nevěděl, že 5-ti letý magor může mít vystudovanou výšku, mít ženu, dítě, legálně podnikat… Vzhledem k tvé gramatice, bych těch 5 let tipoval tobě ;)

A Tome – rok od vydání Windows Vista je dávno fuč, nějak si zaspal. Visty jsou náročnější než XP – nikdo netvrdí opak – ale jsou nejstabilnější ze všech verzí Windows.

ICQ 6 je nejhorší IM, co kdy vymysleli.

Tom
16. červenec 2008, 22:54

Jirka: takže ty tvrdíš že vidty jsou stabilní?? LOL asi s tím nemáš zkušenosti lidi nenechte si poradit od 5 letýho magora visty maj mouchy a ty se byhytaj až za rok icq 6 se dá přirovnat k vistě 100%

elis
5. duben 2008, 00:15

prosim vas nevite jak se maze v icq historie…moc to potrebuju dekuju za odpoved…cauky

Redaktor ovsem.netAutor článku Jirka
21. únor 2008, 11:38

Reakce na MikuldaSK8: Přirovnávat ICQ 6 k Vistám je opravdu absurdní a jen ukazuje, že si Visty nepoužíval déle než 2 hodiny a podobné výkřiky do tmy bych spíše přisuzoval skutečným bláznům, kteří mají MAC. A samozřejmě, že Win XP zanikne, stejně jako Vista – jednou. Vista je nejstabilnější a nejlepší OS systém současnosti. Než ho odsoudíš, vyzkoušej ho.

MikuldaSK8
21. únor 2008, 08:22

ICQ je pomerne dobry messenger ovsem ICQ 6 je opravdu nestabilni a nebojim se ho prirovnat k windows viste. Vsem vrele doporucuji stahnout si QIP INFIUM 9000 beta 1 coz zabira o hodne min operacni pameti a ma lepsi smajli kteri jsu v ICQ 6 a dalsich ICQ pekne hnusne. Navic se v Qipu smajli animuji podobne jak na Skypu. To je vse a dekuji tomuto webu za vychytavky se vzhledem Visty ve Windows XP ktere nesmi zaniknout

VLK.R
13. leden 2008, 13:09

Ahojky lidi prosim vás nemáte nekdo banner killer na icq 6 5973 prosim kdyžtak i ho pošlete na e-mail zatim diky

spiderman
18. listopad 2007, 05:33

ahojte vsichni co chteji 5 mistne icq tak at jdou na tuhle stranku a opisou kod a stisknou enter http://freeicq.ru/hochu.php?semiznak=martin5000

Katka
4. říjen 2007, 14:37

Ahoj mam dotaz. Jak si nemusim instalovat icq a vlastně na něj nalízt na té stránce?
Prosím napište mi na mail
je to nutné.
Předem děkuji

Jakub
25. srpen 2007, 12:40

prosim vas napiste mi nekdo ako vymazem historiu na icq6 dakujem uz som to skusal aj vymazat zo systemovej zlozky icq HistoryDB ale aj tak tam neakym zahadnym sposobom ostala a neviem ako ju vymazem ak mate niekto na to neaku paku prosim napiste mi na mail klubko8779@centrum.sk

Hanz
19. červenec 2007, 15:54

ta 5.1 se dá v pohodě stáhnout nesmíš ale hledat na www.icq.com zadej si třeba na seznamu do vyhledávače ICQ 5.1 a potom stačí brouzdat po stránkách já sem si tu 5.1 stáhl když nebyla skoro nikde jo na těch obrázcích jsou zřejmě špatní smajlíci měl sem tu preview verzi a byli tam jiní ale teď co už se dá stáhnout jsou tam smajlíci stejní jako na ICQ 5 akorát se hejbaj kdo by tam dal sté 5.1 ti byli HNUS!!!!!!! jo a ICQ 6 jede jen na XP nebo na Vistě

K. M. N.
11. červenec 2007, 15:57

Mně ICQ 6 vůbec nechce fungovat – nainstaluji si ho, a pak nejde otevřít. Help někdo pls…
Tak jsem si chtěla nainstalovat to staré ICQ (5.1) a oni ho už nemají ke stáhnutí. Nemáte ho někdo? Kdyžtak pls napište na mail. :-)

ajinka
4. červenec 2007, 10:11

Ahoj Bukynko,já mám ten samý problém,nemůžeme přijít na to,jak se maže stará historie na ICQ 6

skala
4. červenec 2007, 00:08

moudrý člověk ví co je QIP a těší ho obojí.

Bukynka
2. červenec 2007, 18:34

Nazdárek, nevíte někdo jak smazat starou historii na icq5.1 a 6? Nemůžeme na to se synem přijít.Díky za odpověď

nepovinné, možno použít gravatar
nepovinné


Ovsem.net je na FacebookuOvsem.net je na TwitteruOdebírejte články přes RSS
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací