ICQ 6 Preview je tady ~ 10 strana | Ovsem.net - software, hardware, online hry, webdesign, Windows 7 / Vista / XP


ICQ 6 Preview je tady

Autor: Jiří Melčák  |  5. prosinec 2006  |  zobrazeno: 155 518×  |  276 komentářů

ICQ 6 je tadyDlouho jsme ani nemuseli čekat a vývojáři nejpopulárnějšího kecálka ICQ připravili zcela novou verzi - ICQ 6. Tato nová verze skutečně není jen nějakým malým upgradem, jde o kompletní redesign vzhledu, který poloprůhlednými okraji jasně ukazuje na inspiraci z Windows Vista. Vývojáři slibují mnohem lepší ovládání a překvapí nás jistě novými smajlíky (opět jsou poměrně hnusné, jak už je tradicí...), většími devils atd. Věřím, že to bude krok správným směrem, neboť ICQ má pár much a je potřeba ho postrčit na vyšší úroveň, neboť mnoho lidí postupně raději přechází k alternativním kecálkům a právě ICQ 6 může pomoci upevnit svou pozici. Na blogu ICQ a i na jiných blozích toho moc konkrétního není. Musíme si počkat na finální verzi.

Dole vidíte alespoň pár obrázků, který jsem udělal. Novou instalačku ICQ 6 jsem našel raz dva (instalační soubor má 8,9 MB), ale nelze se přihlásit, neboť preview verzi ICQ 6 mohli spustit jen vyvolení, kteří se včas registrovali nebo byli registrovanými pozváni k testování. Nyní je registrace uzavřena a nikdo, kdo není v databázi ICQ čísel, která mají oprávnění, se nemůže na ICQ 6 připojit. Takže se alespoň kochejte obrázky. Tohle je ICQ budoucnost ;o)

ICQ 6 - nový vzhled není to jediné co bude nové...

Štítky: ICQ, Komunikace, Programy


Komentáře

h.dicky
5. únor 2007, 17:23

qip je lepsi nove icq se moc nelibi

Peeder
4. únor 2007, 17:31

Prosim vás pokud někdo má icq 6 aje zaregistrovaný tak mi prosím pošlete pozvánku na icq 271-266-773 =) nebo kdyby se zase uvolnily registrace tak to tu prosim napište nebo mi prosim napište na icq moc děkuji =)

Darksta
4. únor 2007, 00:37

kdyby se pro me nasla nejaka pozvanka tak me prosim prizvete icq 312053170

martin
3. únor 2007, 21:04

myslim že na mě už se s pozvánkou nedostane ale kdyby náhodou tak moje icq 273-838-163 díky moc Martin

Radek Nemeskal
3. únor 2007, 20:36

Jde to stahnout jen tak a instalovat a spustit?

Denisa
3. únor 2007, 18:30

Já bych taky docela chtěla to ICQ 6..tak jestli bude někdo tak hodnej a pošle mi to na e-mail

denda
3. únor 2007, 15:30

prosim poslete mi nekdo pozvanku…moje icq:317-525-386

valda
3. únor 2007, 10:23

čau lidi, mooooc prosim o pozvánku icq 347042813 mail jvali@seznam.cz
díky

Michal
2. únor 2007, 11:51

prosím najde se někdo kdo by mi poslal pozvánku na na ICQ6 moje icq je 239525983 email wyatt.h@seznam.cz

David
30. leden 2007, 19:37

Pokud chcete stáhnout ICQ6 a nejste registrovní tak to nejde stáhnou jedině registrovaní uživatele to můžou stáhnout!

Tomáš Hustoles
28. leden 2007, 20:25

http://loremipsum.gutt.cz/6-icq-6.html Také jsem o tom blognul.

Wrigley
27. leden 2007, 14:12

Čau všichni,najde se ňáká spřízněná duše a pošle mi taky pozwánku??Dík moc.328-823-248

Dkon
26. leden 2007, 07:10

to ja me to jede poslali me pozvanku … ale mam tam stary smajliky :(

Piki
25. leden 2007, 18:56

PLs o pozvanku 289261948
Díky

kuk
24. leden 2007, 22:05

prosil bych podrobne info jak to nainslalovat a i pozvanku na 230-252-104

R3sidento
23. leden 2007, 13:27

Hele ja si tos tahl dostal pozvanku vsechno vali akorat nemam Zadny smajliky na vyber T-zers tam je a faksi as Smilej ne nevicte proc to tam nenam ?

Čoklman
19. leden 2007, 20:18

Jde icq učet smazat mám dva čísla jedno bych rad smazal ….. ....opověď prosim na 416588896 nebo na mail ....dopředu díky

ThOm@sss
19. leden 2007, 16:48

Příspěvek byl pro neskutečnou debilitu autora smazán.

Cissa
15. leden 2007, 18:50

lidicky …. moooc prosim o pozvanku na 6ku ….
lukascissa@seznam.cz
236384419
thnx !!

Honza
13. leden 2007, 10:29

Zdravím,

tak jsem vyzkoušel ICQ 6 a nevím, jak to vidí njiní, ale pro mě dost zklamání. HW nároky daleko větší (ale to je přirozené), ale chybí mi přehlednost, srozumitelnost, jednoduchost, navíc čeština (psaní) nejde korektně. No nevím…

nepovinné, možno použít gravatar
nepovinné


Ovsem.net je na FacebookuOvsem.net je na TwitteruOdebírejte články přes RSS
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací