ICQ 6 Preview je tady ~ 11 strana | Ovsem.net - software, hardware, online hry, webdesign, Windows 7 / Vista / XP


ICQ 6 Preview je tady

Autor: Jiří Melčák  |  5. prosinec 2006  |  zobrazeno: 156 829×  |  276 komentářů

ICQ 6 je tadyDlouho jsme ani nemuseli čekat a vývojáři nejpopulárnějšího kecálka ICQ připravili zcela novou verzi - ICQ 6. Tato nová verze skutečně není jen nějakým malým upgradem, jde o kompletní redesign vzhledu, který poloprůhlednými okraji jasně ukazuje na inspiraci z Windows Vista. Vývojáři slibují mnohem lepší ovládání a překvapí nás jistě novými smajlíky (opět jsou poměrně hnusné, jak už je tradicí...), většími devils atd. Věřím, že to bude krok správným směrem, neboť ICQ má pár much a je potřeba ho postrčit na vyšší úroveň, neboť mnoho lidí postupně raději přechází k alternativním kecálkům a právě ICQ 6 může pomoci upevnit svou pozici. Na blogu ICQ a i na jiných blozích toho moc konkrétního není. Musíme si počkat na finální verzi.

Dole vidíte alespoň pár obrázků, který jsem udělal. Novou instalačku ICQ 6 jsem našel raz dva (instalační soubor má 8,9 MB), ale nelze se přihlásit, neboť preview verzi ICQ 6 mohli spustit jen vyvolení, kteří se včas registrovali nebo byli registrovanými pozváni k testování. Nyní je registrace uzavřena a nikdo, kdo není v databázi ICQ čísel, která mají oprávnění, se nemůže na ICQ 6 připojit. Takže se alespoň kochejte obrázky. Tohle je ICQ budoucnost ;o)

ICQ 6 - nový vzhled není to jediné co bude nové...

Štítky: ICQ, Komunikace, Programy


Komentáře

Lucy Taylor - SuperStar 4
13. leden 2007, 00:10

Zdravím všechny,
prosím o pomoc – nevím, jak si můžu nainstalovat ICQ 6 … pomůže mi někdo ?? Teď mám ICQ 5.1, tak mi můžete napsat info tam … 272-513-291.
Předem děkuju….Lucy :)

ms.bluster
12. leden 2007, 18:08

Na icq.com probíhá registrace každých pár hodin. Myslím si až ICQ6 bude ve finální verzi, že bude hodně dobrý. Konecne se zbavili těch otravných několik oken v lište. Vše je přehledné v jedné a to je alespoň pro mě velké +

tomeposer
12. leden 2007, 14:57

poslete mi pls nekdo pozvanku 250962201

nika
11. leden 2007, 22:30

awooj:)poslite tu pozvanku na sestku aj mne:)dik:)mate to u mna:)
345881805

angelbaby
10. leden 2007, 23:22

awojte …neposle mi niekto pleas…pozvanku na icq6 ?bola by som stastne rada .,...moje icq..je 363100243 vopred dakujemm

xxx-xxxx-xxx
9. leden 2007, 18:20

ICQ SUX ! QIP rulez =) Jediné co mě tam občas trochu štve je že nefunguje ten přenos souborů mezi jinýma klientama…

delfinek_xx
8. leden 2007, 10:55

Hele kdo je schopný mě pozvat na ICQ 6 nějak sem nestih tu registraci .Moje icq Je 320-908-082 a díky předem kdo se ozve.

Redaktor ovsem.netAutor článku Jirka
7. leden 2007, 15:51

Pro více info – mrkněte na nový článek:
ICQ 6 Preview – stahujte právě dnes.

Redaktor ovsem.netAutor článku Jirka
7. leden 2007, 13:59

Tak konec… ALE POZOR – DNES ZNOVU ZA 5 HODIN BUDE UVOLNĚNO DALŠÍCH 500 REGISTRACÍ !!!!

Takže dnes 7. ledna 2007 v 18:00 máte šanci !

Redaktor ovsem.netAutor článku Jirka
7. leden 2007, 13:47

Registrace znovu dnes otevřena, ale asi to nestihnete… posledních 50 přihlášek… zkuste to

Já to stihl :D

tuff
7. leden 2007, 00:18

By me zajimalo co Caprik®u pouzivas za operacni system? Mam takovej pocit ze win a jestli tomu tak je tak fakt nevim proc ho jeste pouzivas kdyz na to tak nadavas. Jestli se pletu tak sry. Ja pouzivam XP a nikdy bych nemenil. Nechapu co lidi co na to nadavaj a pouzivaj to, at si prejdou na LINUX myslim ze polovina z nich by to nedokazala ani naistalovat.

Caprik®
5. leden 2007, 13:22

mozem srat cele debilne icq dosralo mi to cele moje konto nemozem sa prihlasit ani v 5 ani v 6. fest super.S icq totalne koncim.ICQ je najdebilnejsi komunikacny najstroj moze sa zrovnavat s windowsom

Aurius
5. leden 2007, 13:09

Fakt super, 90% lidí jen kritizuje a přitom zatím nic nedokázali. Až budete vytvářet program který bude užívat několik milionů lidí současně tak si kritizujte. Zatím své tlusté= zadky držte dál.

Freedom
4. leden 2007, 20:17

Čuska mě to nejde stáhnout píše mi to nějaký sorry a td…. nevíte někdo jinej odkaz pls???Zatim hnus!:-)

CIJOML
4. leden 2007, 18:39

sim-im.org byl dlouho u ledu – puvodni autor na nej zapomel. Asi pred pul rokem se ho chytli nejaci dalsi lide, fixnuli zname chyby a vydali verzi 0.9.4.1, ktera je fakt super. Dal vyvoj samozrejme pokracuje. Je mozna kecat najednou ve vic sitich, pouzivat informace o pocasi a plno dalsich blbinek. Ja osobne miluju tabbed chat.

POzval
3. leden 2007, 18:22

Pozval by please nedko mě ?

MIKE
3. leden 2007, 07:46

Hele kdo je schopný mě pozvat na ICQ 6 nějak sem nestih tu registraci .Moje icq Je 418-055-287 a díky předem kdo se ozve.

ddddevil
3. leden 2007, 02:10

icq je na picu bude vzdy asiik jako je vse co se tyce microsoft na hovno :(

h0n24
2. leden 2007, 21:31

Mno, nemůžu si pomoct, ale vypadá to úplně jao skype, akorát v zeleném provedení.... JJ, dobré věci se hold kopírují. Otázka, jestli to je dobrá věc…

DJ Pajas
2. leden 2007, 15:00

Zd@rec….prosím o pozvánku na ICQ 6 Preview na ICQ číslo: 204 354 409 THX …. ICQ 4ever

nepovinné, možno použít gravatar
nepovinné


Ovsem.net je na FacebookuOvsem.net je na TwitteruOdebírejte články přes RSS
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací