ICQ 6 Preview je tady ~ 12 strana | Ovsem.net - software, hardware, online hry, webdesign, Windows 7 / Vista / XP


ICQ 6 Preview je tady

Autor: Jiří Melčák  |  5. prosinec 2006  |  zobrazeno: 155 497×  |  276 komentářů

ICQ 6 je tadyDlouho jsme ani nemuseli čekat a vývojáři nejpopulárnějšího kecálka ICQ připravili zcela novou verzi - ICQ 6. Tato nová verze skutečně není jen nějakým malým upgradem, jde o kompletní redesign vzhledu, který poloprůhlednými okraji jasně ukazuje na inspiraci z Windows Vista. Vývojáři slibují mnohem lepší ovládání a překvapí nás jistě novými smajlíky (opět jsou poměrně hnusné, jak už je tradicí...), většími devils atd. Věřím, že to bude krok správným směrem, neboť ICQ má pár much a je potřeba ho postrčit na vyšší úroveň, neboť mnoho lidí postupně raději přechází k alternativním kecálkům a právě ICQ 6 může pomoci upevnit svou pozici. Na blogu ICQ a i na jiných blozích toho moc konkrétního není. Musíme si počkat na finální verzi.

Dole vidíte alespoň pár obrázků, který jsem udělal. Novou instalačku ICQ 6 jsem našel raz dva (instalační soubor má 8,9 MB), ale nelze se přihlásit, neboť preview verzi ICQ 6 mohli spustit jen vyvolení, kteří se včas registrovali nebo byli registrovanými pozváni k testování. Nyní je registrace uzavřena a nikdo, kdo není v databázi ICQ čísel, která mají oprávnění, se nemůže na ICQ 6 připojit. Takže se alespoň kochejte obrázky. Tohle je ICQ budoucnost ;o)

ICQ 6 - nový vzhled není to jediné co bude nové...

Štítky: ICQ, Komunikace, Programy


Komentáře

Ondřej
2. leden 2007, 00:22

kdyby nahodou to jelo s tou pozvankou jako ze registrovani nekoho invitnou (prizvou) tak pls 197565459 (miksaceek) dik

Snoopy
31. prosinec 2006, 12:53

Ahojte vsichni, nechtel by me nekdo poslat “pozvani” na pouzivani toho noveho ICQ 6??? Rad bych ho vyzkousel ale nejak zatim nemuzu… Byl bych moc vdecny!!! Moje ICQ # 325129335
Predem diky!!!! :-)

Redaktor ovsem.netAutor článku Jirka
27. prosinec 2006, 12:43

No píšou tam: Je nám líto, nemůžete si stáhnout ICQ 6 Preview dokud se nezaregistrujete. (Registrace je však již ukončena – pozn. redakce.)

Dále: Chcete přesto vyzkoušet novou verzi? Poproste někoho, aby vám zaslal pozvánku… (Nikoho takového ale neznám – pozn. redakce.)

Takže to shrnu – smůla. Nic nikdo neudělá. Prostě čekejte na oficiální release.

oXid
27. prosinec 2006, 11:33

mno mě to pse error :(
Sorry,
you can’t download ICQ 6 Preview Version, since you’re not registered to it.

Want a chance to try the new version? Ask someone to send you an invitation!

Nevim co jstím :(

Konami
26. prosinec 2006, 13:09

Qip od rusaku je cool..

PetrTwo
25. prosinec 2006, 22:34

R35P3CT: Vážně? Rozhodně potěšující zpráva. Nicméně z vlastních zkušeností můžu tvrdit, že mi u v Mirandě nyní u poloviny kontaktů skáče namísto ICQ5.1 ikonka QIPu. Zbytek jsou lidé na ICQ5 nebo 5.1 a něco málo na Mirandě.

R35P3CT
24. prosinec 2006, 23:41

Rozhodně není ICQ nejopulárnější kecálek. Nejrozšířenějšíma tím pádem nejpopulárnějším je Miranda IM, které předstihuje ICQ 5.1 o 5%. Prosím upravte článek, děkuju.

Adam
23. prosinec 2006, 21:55

pošlete mi prosím invitation na 199536508 díky

kokis
23. prosinec 2006, 14:00

Posle mi nekdo prosim na e-mail icq 6 preview.Predem dik. :)

Mir0
22. prosinec 2006, 13:19

taky mi pls poslete nekdo pozvanku
271-231-316 pls!! a predem dekuji

depony
20. prosinec 2006, 22:59

Taky jsem spokojenější s QIPem :)) taková ruská kvalita:))

michalty
19. prosinec 2006, 19:52

Fořtík nezůstanou protože to jde jenom na O2 na nic jinyho :((((((((((((((((

icq5,1 je lepsi než mms tedy podle me :P

vuanek1
19. prosinec 2006, 18:07

Pošlete mi prosím pozvánku na to ICQ 6??????

271-534-829

PetrTwo
18. prosinec 2006, 19:22

Vale_Rossi_Doctor: No v QIPu se těžko přihlásím k Jabberu a jiným… A Miranda se dá určitě lépe vytunit (vzhled i funkce).

Vale_Rossi_Doctor
18. prosinec 2006, 12:38

Nejlepší je QIP tomu se nevyrovná ani Miranda !!! QIP RuleZzZ

Fořtík
17. prosinec 2006, 19:26

Icq6 je oproti verzi 5.1 boží. Jenže otázka: Nezůstanou raději uživatelé Atlas icq 5.1 kvůli SMSkám?

Jan Kolb
15. prosinec 2006, 17:53

Pošlete mi prosím pozvánku na to ICQ 6??
Moje ICQ: 396429313

The Root
14. prosinec 2006, 18:11

1) kdy na original icq neco prestalo najednou fungovat a nepomohla preinstalace?
2) hry nejsou kompatibilni s originalnim icq a protoze vetsina lidi ma prave originalniho klienta, tak jsou mi hry na mirande k nicemu, to je jako vyvijet webove stranky jen pro firefox…
3) konfigurovatelnost je vyborna vec, pokud mam cas se s tim zabyvat…
4) na msn pouzivam messengera, protoze ten jedinej umi opravdu dobre kameru (skype neumi velky vlastni nahled), dalsi protokoly nepouzivam, pocasi ctu na CHMU, RSS mam v Opere a internetova radia posloucham pres Windows media player, mirandu k tomu nepotrebuji a jedina aplikace kterou potrebuji navic je opera, ktera je take v nastaveni a pouzivani velmi prijemna a jednoducha.

Jirka K.
14. prosinec 2006, 11:14

Miranda a hry… kdo tvrdí že hry neumí pak kecá, já mám hned dvě... samo nejsou to hry z origo ICQ, ale hry to jsou… Na mirandě je skvělá hlavně komunita… přestane něco fungovat a během chvilky máme upraveno co je potřeba… Její konfigurovatelnost je taky obrovská a dokáže si ji člověk udělat opravdu jak sám potřebuje… Mnoho rozlišných protokolů a to nejenom IM, věci jako počasí, RSS, světové časy nebo mé oblíbené internetové rádia :)

Tomiss
12. prosinec 2006, 19:13

Ty vogo uz se na to icq tesim jak baba na duchod:D:D:D…at je co nejdriv:)

nepovinné, možno použít gravatar
nepovinné


Ovsem.net je na FacebookuOvsem.net je na TwitteruOdebírejte články přes RSS
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací