ICQ 6 Preview je tady ~ 14 strana | Ovsem.net - software, hardware, online hry, webdesign, Windows 7 / Vista / XP


ICQ 6 Preview je tady

Autor: Jiří Melčák  |  5. prosinec 2006  |  zobrazeno: 155 533×  |  276 komentářů

ICQ 6 je tadyDlouho jsme ani nemuseli čekat a vývojáři nejpopulárnějšího kecálka ICQ připravili zcela novou verzi - ICQ 6. Tato nová verze skutečně není jen nějakým malým upgradem, jde o kompletní redesign vzhledu, který poloprůhlednými okraji jasně ukazuje na inspiraci z Windows Vista. Vývojáři slibují mnohem lepší ovládání a překvapí nás jistě novými smajlíky (opět jsou poměrně hnusné, jak už je tradicí...), většími devils atd. Věřím, že to bude krok správným směrem, neboť ICQ má pár much a je potřeba ho postrčit na vyšší úroveň, neboť mnoho lidí postupně raději přechází k alternativním kecálkům a právě ICQ 6 může pomoci upevnit svou pozici. Na blogu ICQ a i na jiných blozích toho moc konkrétního není. Musíme si počkat na finální verzi.

Dole vidíte alespoň pár obrázků, který jsem udělal. Novou instalačku ICQ 6 jsem našel raz dva (instalační soubor má 8,9 MB), ale nelze se přihlásit, neboť preview verzi ICQ 6 mohli spustit jen vyvolení, kteří se včas registrovali nebo byli registrovanými pozváni k testování. Nyní je registrace uzavřena a nikdo, kdo není v databázi ICQ čísel, která mají oprávnění, se nemůže na ICQ 6 připojit. Takže se alespoň kochejte obrázky. Tohle je ICQ budoucnost ;o)

ICQ 6 - nový vzhled není to jediné co bude nové...

Štítky: ICQ, Komunikace, Programy


Komentáře

Nightflare
5. prosinec 2006, 18:51

to mommek: To nejsou emotikony z Qipu.Podívej se na tyhle adresy http://addons.miranda-im.org/index.php?action=display&id=41&sort=dlcount&order=desc tady máš smajly který si můžeš do Mirandy přidat a když si zadáš do vyhledávání “KOLOBOK” najde ti to všechny od tohohle autora.Tudíž QIP to lacině jen použil.QIP pro mě není nic víc než ukradená Miranda oro lidi kteří buď nechtějí nebo neumí nastavit Mirandu toť vše.

cabi
5. prosinec 2006, 18:43

Mirandu neopustim :)

Jirka
5. prosinec 2006, 18:39

Ok, chlapi, zkusím něco jiného… ALE, poraďte, který z těch vašich oblíbených kecálků umí provozovat 2 ICQ čísla najednou... Takový teď potřebuji…

tukx
5. prosinec 2006, 17:45

ještě kdyby na mirandě fungoval přenos souborů a s qipem šlo něco dělat tak snad přestou pim na jabber :-D

CIJOML
5. prosinec 2006, 17:35

Na sim-im to stale nema a nikdy mit nebude :) Funkcni ve Windows, Linuxu, FreeBSD, MacOS X… :)

spawn.cz
5. prosinec 2006, 17:32

ICq je na nic nema cenu rozepisovat duvody na ty kazdej kdo skusil qip a mirandu urcite prisel.Skuste qip ci nejaky hotovy miranda pack pokud to nevzdate po prvnim pusteni uz se k icq nevratite ;) ..

www.miranda.cz – Miranda
www.jptuning.net – QiP

mommek
5. prosinec 2006, 17:31

nightflare – to sou emotikony z qipu

Beda
5. prosinec 2006, 17:18

At vyjde jakkakoli verze originalniho ICQ klienta, vzdy jen dotahuje to co uz maji jini alternativni klienti davno. Od orig. icq klienta jsem odesel uz hodne davno a nehodlam se k nemu nikdy vratit. Pro me zustava jednickou Miranda.

Jirka
5. prosinec 2006, 17:02

Tím tohle je budoucnost jsem přirozeně myslel budoucnost ICQ, ne budoucnost celosvětové komunikace, také mám vůči ICQ desítky výhrad, ale zatím u něj zůstávám…

MzK
5. prosinec 2006, 16:38

Todle je budoucnost? No tak to je pěkně na ho* budoucnoust. Můj názor je, že ICQ jako program je to nejhoší co může být. spoustu reklamy, trapný zvuky, a spoustu dalšího

k0mp4s
5. prosinec 2006, 16:34

tak to je parada. presne takto nejak som si to predstavoval. uz sa neviem dockat na tu novu kopu funkcii a vylepseni. icq 4ever!!!

exoffo
5. prosinec 2006, 15:44

Já jsem už dávno na ICQ zanevřel. Od icq4 už to jde s designem z kopce. Prostě to není pro mě. Já se držím lepšího, hezčího, minimalistického Quipu…

Nightflare
5. prosinec 2006, 14:29

Tak vypadá to pořád stejně šíleně jako ICQ 5.1.Fakt by mě zajímalo kam na takovýhle šílený smajlíky choděj.Pro mě se nic nemění, nechám si Mirandu s animovanejma pěknejma smajlíkama viz http://addons.miranda-im.org/files/screenshot/84-1-1153395156-screenshot.jpg

Honza Mac
5. prosinec 2006, 13:31

Docela se mi to líbí. Uvidím jenom časem, jestli mě přinutí opustit Trilliana. MSN je skvělý program, škoda že jej Microsoft nepodporoval v ČR od začátku. Nemuselo by tu potom být ICQ nýbrž MSN Messenger.

Redaktor ovsem.net Tydla
5. prosinec 2006, 07:40

Už se těším je ale vidět jak se i ICQ přibližuje mému taky oblíbenému MSN Messenger, když už ničím tak graficky určitě :)

T_O_F_F
5. prosinec 2006, 07:29

Tak jsem zvědav jaké bude, doufám, že lepší, protože už ho začínám mít někdy fakt dost. Ať už problém s odkazy a nebo se prostě občas nenačte kontakt list. Čaute

nepovinné, možno použít gravatar
nepovinné


Ovsem.net je na FacebookuOvsem.net je na TwitteruOdebírejte články přes RSS
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací