ICQ 6 Preview je tady ~ 3 strana | Ovsem.net - software, hardware, online hry, webdesign, Windows 7 / Vista / XP


ICQ 6 Preview je tady

Autor: Jiří Melčák  |  5. prosinec 2006  |  zobrazeno: 155 500×  |  276 komentářů

ICQ 6 je tadyDlouho jsme ani nemuseli čekat a vývojáři nejpopulárnějšího kecálka ICQ připravili zcela novou verzi - ICQ 6. Tato nová verze skutečně není jen nějakým malým upgradem, jde o kompletní redesign vzhledu, který poloprůhlednými okraji jasně ukazuje na inspiraci z Windows Vista. Vývojáři slibují mnohem lepší ovládání a překvapí nás jistě novými smajlíky (opět jsou poměrně hnusné, jak už je tradicí...), většími devils atd. Věřím, že to bude krok správným směrem, neboť ICQ má pár much a je potřeba ho postrčit na vyšší úroveň, neboť mnoho lidí postupně raději přechází k alternativním kecálkům a právě ICQ 6 může pomoci upevnit svou pozici. Na blogu ICQ a i na jiných blozích toho moc konkrétního není. Musíme si počkat na finální verzi.

Dole vidíte alespoň pár obrázků, který jsem udělal. Novou instalačku ICQ 6 jsem našel raz dva (instalační soubor má 8,9 MB), ale nelze se přihlásit, neboť preview verzi ICQ 6 mohli spustit jen vyvolení, kteří se včas registrovali nebo byli registrovanými pozváni k testování. Nyní je registrace uzavřena a nikdo, kdo není v databázi ICQ čísel, která mají oprávnění, se nemůže na ICQ 6 připojit. Takže se alespoň kochejte obrázky. Tohle je ICQ budoucnost ;o)

ICQ 6 - nový vzhled není to jediné co bude nové...

Štítky: ICQ, Komunikace, Programy


Komentáře

majda
6. květen 2007, 20:05

Ahojík, já bych se jenom chtěla zeptat kde se tu dají najít statusy-v ICQ6??? Já tam mám jen ty základní jako N/A atd.. plsík poraďtě :(

Redaktor ovsem.netAutor článku Jirka
6. květen 2007, 10:22

Zahoďte ICQ 6, čtete recenzi o QIPu:

QIP – instant messenger, který chytne a nepustí

Lenul!necka
6. květen 2007, 09:42

450417918

Tom
5. květen 2007, 21:21

Mě se teda ta šestka nelíbí. Pětka je mnohem povedenější. Aspoň že je v šestce vyhledávání v historii.

valy
1. květen 2007, 23:11

DOCELA BY ME ZAJIMALO JAKTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ZE MI NEJDOU SMAJLICI NA icq6????.....JE TU NEJAKEJ CHYTRAK CO MI PORADI JINAK JA BYCH SE MUSEL VRATIT K 5.1 A TO BY ME MRZELO….....

Miky
30. duben 2007, 13:13

čusky, nějak se mi na icq 6 neukazuje slide-a-lama. Bude to tím že tam vůbec není? Da se tam nějak dat? Prosím kdo to ví tak mi napoví na můj email!! :::: misa.peha@seznam.cz::::
Předem díky

terminator
28. duben 2007, 11:26

kdo chce 7-mistne icq zadara tak staci kliknout na tuhle stranku…opsat kod a macknout enter…podom se vam ukaze cislo a heslo….http://freeicq.ru/hochu.php?semiznak=terminator

Bon jovi
27. duben 2007, 21:05

Icq 5,04 Forever. Jak už bylo řečeno: Kam na tokvýhle smajlíky chodí... Je to hrůza… Mělo by se to zlewpšit… Takže zatím si nechám svojí věrnou Icq 5.04 Aloha

Aqarius
26. duben 2007, 20:40

A netrvalo dlouho a již tu máme Banner Killer pro ICQ 6.0 Build 5352. Stahujte jak diví . . .
http://www.xmaestro.com/view.php?cisloclanku=2007040020

David milichovský
26. duben 2007, 19:06

prosím vás nevite někdo jak se dá do icq 6 čěština mím ji stáhlou ale nejde my tam pomoste peees

Marian Kloza
26. duben 2007, 11:57

nejde mi stahnout cestina do icq 6 dekuji

Mikeyh
26. duben 2007, 11:24

Ahoj, nějak mi na první pokus nevyšlo to automatické kopírování historie zpráv z icq5.1 do icq6…. nevíte, jak to vyvolat znova??? Nebo nějaký jiný způsob, jak vyvolat historii starého icq????? Byl bych vám moc vděčný, děkuju předem za odpověď... mikeyh@seznam.cz

ooooo
26. duben 2007, 11:01

mohlo by bnejt icq6 v češtině kdo to má pak luštit ale jinak sou tam lepší smajlíci což je supeer a lepčí výběr statusů!!!!!!!!takže sem spokojen

michala
25. duben 2007, 20:37

Můžete mi říct kam nakopírovat cz do icq6?Dékuji všem.

Jejda
25. duben 2007, 18:33

funguje vam nekomu na icq 6 mosilani souboru, me teda ne, po chvili se odpoji a v zameti pripoji, nechapu proc to tak dela, s 5tkou sem nemel zadne problémy, pripojeni mam nastaveno automaticky , skousel jsem i rucni , porty povoleny, IP verejna..fakt nechapu

Adam
25. duben 2007, 18:04

a jestli by jte mi nemohli poslat odpovědi na email: holky.1a1@seznam.cz

Adam
25. duben 2007, 18:01

Chtel bych se vás zeptat jestli ICQ6 je česky..????????????????????????????????

konička
25. duben 2007, 15:35

neškrkejte mi smajlíky:/:/:!:!....

ondan
25. duben 2007, 14:34

Další debžen o 6 příspěvků výš máš napsáno kde ji hledat. Doopravdy nepochopím jak takový paka mohou používat počítač.

mersy
25. duben 2007, 13:53

strašně by mě zajímalo jak si mám stáhnout češtinu do icq 6 nevíte někdo?

nepovinné, možno použít gravatar
nepovinné


Ovsem.net je na FacebookuOvsem.net je na TwitteruOdebírejte články přes RSS
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací