ICQ 6 Preview je tady ~ 4 strana | Ovsem.net - software, hardware, online hry, webdesign, Windows 7 / Vista / XP


ICQ 6 Preview je tady

Autor: Jiří Melčák  |  5. prosinec 2006  |  zobrazeno: 155 957×  |  276 komentářů

ICQ 6 je tadyDlouho jsme ani nemuseli čekat a vývojáři nejpopulárnějšího kecálka ICQ připravili zcela novou verzi - ICQ 6. Tato nová verze skutečně není jen nějakým malým upgradem, jde o kompletní redesign vzhledu, který poloprůhlednými okraji jasně ukazuje na inspiraci z Windows Vista. Vývojáři slibují mnohem lepší ovládání a překvapí nás jistě novými smajlíky (opět jsou poměrně hnusné, jak už je tradicí...), většími devils atd. Věřím, že to bude krok správným směrem, neboť ICQ má pár much a je potřeba ho postrčit na vyšší úroveň, neboť mnoho lidí postupně raději přechází k alternativním kecálkům a právě ICQ 6 může pomoci upevnit svou pozici. Na blogu ICQ a i na jiných blozích toho moc konkrétního není. Musíme si počkat na finální verzi.

Dole vidíte alespoň pár obrázků, který jsem udělal. Novou instalačku ICQ 6 jsem našel raz dva (instalační soubor má 8,9 MB), ale nelze se přihlásit, neboť preview verzi ICQ 6 mohli spustit jen vyvolení, kteří se včas registrovali nebo byli registrovanými pozváni k testování. Nyní je registrace uzavřena a nikdo, kdo není v databázi ICQ čísel, která mají oprávnění, se nemůže na ICQ 6 připojit. Takže se alespoň kochejte obrázky. Tohle je ICQ budoucnost ;o)

ICQ 6 - nový vzhled není to jediné co bude nové...

Štítky: ICQ, Komunikace, Programy


Komentáře

skutr
25. duben 2007, 11:54

Vážení, když čtu tuto výměnu názorů a poznatků, tak mě udivuje jedno, že se zde stále objevují stále stejné dotazy, i když už na ně uspokojivým způsobem bylo zodpovězeno v jiné příspěvku, to ti co se stále ptají na jedno a to samé neumí číst, nebo jsou tak líní si prostudovat příspěvky ostatních a čekají snad na to, že jim to někdo naservíruje na jejich ICQ nebo email? To nepochopím. Jináč čeština do ICQ 6 build 5352 již je v základní verzi na mé webové stránce. Doufám že si ji budete umět na webu najít, lenoši. Stále někdo něco chce, ale bez vynaložení jakéhokoliv úsilí, kam to spějeme????

miki
24. duben 2007, 22:56

proč se nepodíváš o 3 příspěvky výše??

Radek
24. duben 2007, 20:46

Potřebuji češtinu do ICQ6 kdo ji má tak mi ji pošlete diiiik

Pavel
24. duben 2007, 19:43

čus lidi potřeboval bych se zeptat už je čeština a kde bych ju našel Moje ICQ je 337-805-221

Nikca
24. duben 2007, 17:46

Děkuju moc už mě to snad pujdee pro_tomas

tomas
24. duben 2007, 16:03

Tady máš ICQ6 5352 http://www.stahuj.cz/komunikace/instant_messengers/icq/icq/?xx[zuid]=1121898289;-732935081 tady máš do ní češtinu icq6 5352
http://www.skutr.unas.cz/cz%20bez%20reg.htm
a nepotřebuješ žádnou registraci nebo pozvání.

Nikca
24. duben 2007, 12:56

Ahoj pošlete mi prosím někdo pozvánku icq6 prosím na 230-754-066 děkuji předem

Jaroslav Hajátko
23. duben 2007, 20:26

Nejdou mi smajlíci na 6 icq nemohli by jste mi to nějak posla nebo ´prosím poradit

CREATURE
23. duben 2007, 14:17

No tak vypadá daleko líp …ale teda až na ty obrázkový statusy… ty mi docela doost chybí... chtělo by to malou úpravu statusů jinak dobrý...

mišička
23. duben 2007, 06:45

je to monhem lepší se mi líbí úplně nejvíc ale ještě ho udělat česky a bude to úplně super už se těšim na češtinu

vendula
22. duben 2007, 19:30

Je to prostě super strašně se mi líbí=)

neuling
22. duben 2007, 18:49

prosim nevíte někdo jestli jsou na icq 6 jiný skiny než jen ty základní? diky

Dycy
22. duben 2007, 18:02

ja ho mam taky prosimte nevytahuj se Terezko :)

Verča
22. duben 2007, 15:19

Vim že sem votravná, ale je nebo není na icq 6 čeština? A kde bych jí našla?

kilda
22. duben 2007, 10:10

hej posli mi na muj email cestinu na icq 6 dik a muj mail hoperxxx@centrum.cz

Nikol
22. duben 2007, 09:22

Chci se zeptat jestli je na tady tohle ICQ cestina!!!

Terezka
21. duben 2007, 19:28

Heš já ho mam a de mi:P:D:D:Da je upa supa!!!:D:D:D♥♥♥sou tam hejbací smajlíci a upa wše!!!je to boží!!!!!!!!!jen mushim etě zjistit jag se stahujou do toho new ajska skiny apod.:P♥♥♥

M.A.R.Y
21. duben 2007, 11:36

Doporučujete icq 6 nebo ne?

Dana
21. duben 2007, 10:34

je super icq6 ale nějak se vtom nevyznám …...!! jak se dává svůj status ??

@EL - niňo
21. duben 2007, 10:30

DPC kde můžu stáhnout češtinu na ICQ 6 . Je to nepřehledný .

nepovinné, možno použít gravatar
nepovinné


Ovsem.net je na FacebookuOvsem.net je na TwitteruOdebírejte články přes RSS
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací