ICQ 6 Preview je tady ~ 5 strana | Ovsem.net - software, hardware, online hry, webdesign, Windows 7 / Vista / XP


ICQ 6 Preview je tady

Autor: Jiří Melčák  |  5. prosinec 2006  |  zobrazeno: 156 819×  |  276 komentářů

ICQ 6 je tadyDlouho jsme ani nemuseli čekat a vývojáři nejpopulárnějšího kecálka ICQ připravili zcela novou verzi - ICQ 6. Tato nová verze skutečně není jen nějakým malým upgradem, jde o kompletní redesign vzhledu, který poloprůhlednými okraji jasně ukazuje na inspiraci z Windows Vista. Vývojáři slibují mnohem lepší ovládání a překvapí nás jistě novými smajlíky (opět jsou poměrně hnusné, jak už je tradicí...), většími devils atd. Věřím, že to bude krok správným směrem, neboť ICQ má pár much a je potřeba ho postrčit na vyšší úroveň, neboť mnoho lidí postupně raději přechází k alternativním kecálkům a právě ICQ 6 může pomoci upevnit svou pozici. Na blogu ICQ a i na jiných blozích toho moc konkrétního není. Musíme si počkat na finální verzi.

Dole vidíte alespoň pár obrázků, který jsem udělal. Novou instalačku ICQ 6 jsem našel raz dva (instalační soubor má 8,9 MB), ale nelze se přihlásit, neboť preview verzi ICQ 6 mohli spustit jen vyvolení, kteří se včas registrovali nebo byli registrovanými pozváni k testování. Nyní je registrace uzavřena a nikdo, kdo není v databázi ICQ čísel, která mají oprávnění, se nemůže na ICQ 6 připojit. Takže se alespoň kochejte obrázky. Tohle je ICQ budoucnost ;o)

ICQ 6 - nový vzhled není to jediné co bude nové...

Štítky: ICQ, Komunikace, Programy


Komentáře

Temlar Aric
20. duben 2007, 22:27

At zije QIP

Radim
20. duben 2007, 15:16

normalne se zaregistruju a pise mi to tam ze nejsem ktomu zaregistrovany nevite cim to je?

Max
20. duben 2007, 09:24

šstka je dobrá ale bude ježtě lepší s češtinou nevíte kde mám stáhnout funkční češtinu???

Karolína
19. duben 2007, 22:55

mě se něco jen zpřeházelo ale už je to dobrý....
mě icq 6 nepřijde nějak dobrý,akorád v tom mam hroznej zmatek!!

N!kyyy...
19. duben 2007, 20:27

nainstalovala sme si icq6….zmizely mi z plochy programy a nějaký moje složky např: s fotkama a hudbou :( ...poradíte prosím jestli se to dá vrátit nějak z5 nebo stim něco udělat? icq6 mi nejde odinstalovat :(...prosíím poradte

marek maly
19. duben 2007, 18:02

j ale jak to mam stahnout nevi nekdo??? jestli jo tak mi napiste na e-mail

Hojstaman
19. duben 2007, 00:18

ICQ 6 je pěkně zabržděné a plno věcí nefunguje jak má. To se vytáhli po takové době. Zlaté ICQ před 3 roky.

Frukooo
18. duben 2007, 22:21

Na ICQ vam seru je to jako vrata do stodoly! :) njlepsi je qip

adio
18. duben 2007, 20:15

kde to mam stahnot moje icq a napiste me jo moje icq402-774-152

Boubelka
18. duben 2007, 19:56

jak se dá stáhnou čeština do icq 6 je vůbec???

Redaktor ovsem.netAutor článku Jirka
18. duben 2007, 18:14

Prosím všechny ICQ maniky, pokračujte ZDE:

ICQ 6 FINAL – STAHUJTE, BLÁZNĚTE, JANČETE

Vlada
18. duben 2007, 16:46

nevite nekdo jak si stahnu smajliky na icq 6,pls

SawyeR O2.cz
18. duben 2007, 16:21

Lidi icq 6 stahujte na www.icq.com ale mužu vám říct, že tam nenajdete jen kladné věci od ICQ 5.1…např. statusy tam jsou pouze základní (online, away a tak žádne obrázky) ...proste kdo by mel o nej zajem tak si bude muset zvyknout na hodne nove veci než na ICQ 5.1

Andy
18. duben 2007, 16:21

tak nove icq mam sztazene..sice se mi podarilo se pripojit az napotreti..ale zatim sem spokojena i kdyz mohla by to byt jeste o neco lepsi..;-)

AMINA
16. duben 2007, 18:32

PLS. poslete mi nekdo pozvanku na icq 6 uz hodne dlouho hledam nejakou pozvanku a jeste ji nemam tak prosim posilejte. moc DIKY :D

Hanka
16. duben 2007, 11:42

Ahoj, mohl by mi nekdo rict, kdy aspon bude konecna finalni verze ICQ 6? nainstalonany ho mam ale neprihlasim se bud musim byt registrovana na icq.com.cz což jsem a nebo dostat pozvanku kterou uz nikdo nema nebo nechce dat . Tak bych aspon chtela vedet kdy bude finalovka ke stazeni . pokud nekdo vite tak mi pisnete na E- mail . Diky moc Hanka .

dendik
14. duben 2007, 13:12

cau muzete mi nekdo poradit jak to mam nainstalovat kde to najit diiiky

jiji
14. duben 2007, 11:58

achojte lidi hele to icq 6 je naky diwny protoze se na nej neda pripojit pise mi to error neni to diwny?prosim poradte

godoj
13. duben 2007, 09:55

me se nejde pripojit na icq 6 poradte pls pise mi to :¨sorry ,you¨ve tried to perform the action too many times.Please try again later.

nevim co to znamena

pavlix
11. duben 2007, 20:41

Podporuje to mezinárodní IETF standard pro IM komunikaci (http://www.xmpp.org/), na které běží například Google Talk a další?

Pokud ne, tak to není hezká budoucnost, ale mohli by ještě přidat mail, ze kterýho si (taky) na google, centrum nebo seznam nic nepošlete.

nepovinné, možno použít gravatar
nepovinné


Ovsem.net je na FacebookuOvsem.net je na TwitteruOdebírejte články přes RSS
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací