ICQ 6 Preview je tady ~ 6 strana | Ovsem.net - software, hardware, online hry, webdesign, Windows 7 / Vista / XP


ICQ 6 Preview je tady

Autor: Jiří Melčák  |  5. prosinec 2006  |  zobrazeno: 155 535×  |  276 komentářů

ICQ 6 je tadyDlouho jsme ani nemuseli čekat a vývojáři nejpopulárnějšího kecálka ICQ připravili zcela novou verzi - ICQ 6. Tato nová verze skutečně není jen nějakým malým upgradem, jde o kompletní redesign vzhledu, který poloprůhlednými okraji jasně ukazuje na inspiraci z Windows Vista. Vývojáři slibují mnohem lepší ovládání a překvapí nás jistě novými smajlíky (opět jsou poměrně hnusné, jak už je tradicí...), většími devils atd. Věřím, že to bude krok správným směrem, neboť ICQ má pár much a je potřeba ho postrčit na vyšší úroveň, neboť mnoho lidí postupně raději přechází k alternativním kecálkům a právě ICQ 6 může pomoci upevnit svou pozici. Na blogu ICQ a i na jiných blozích toho moc konkrétního není. Musíme si počkat na finální verzi.

Dole vidíte alespoň pár obrázků, který jsem udělal. Novou instalačku ICQ 6 jsem našel raz dva (instalační soubor má 8,9 MB), ale nelze se přihlásit, neboť preview verzi ICQ 6 mohli spustit jen vyvolení, kteří se včas registrovali nebo byli registrovanými pozváni k testování. Nyní je registrace uzavřena a nikdo, kdo není v databázi ICQ čísel, která mají oprávnění, se nemůže na ICQ 6 připojit. Takže se alespoň kochejte obrázky. Tohle je ICQ budoucnost ;o)

ICQ 6 - nový vzhled není to jediné co bude nové...

Štítky: ICQ, Komunikace, Programy


Komentáře

XxX
9. duben 2007, 09:51

Jirka má velkou trpělivost… :)
Závidim. :)

sam
5. duben 2007, 18:31

i já prosímmm 449947263

Josef
4. duben 2007, 15:24

Jak to mam stahnout???

Redaktor ovsem.netAutor článku Jirka
2. duben 2007, 19:42

Prosím, nežádejte nikoho z naší redakce o zaslání pozvánky – NIKDO JE UŽ NEMÁ.

A pokud to stejně zkusíte, což nedoporučuji, pak slušně. Nebo skončíte na nástěnce jako tento mladík.

Davca
2. duben 2007, 14:45

nevim kde to mam stahnou to icq 6 !!je to supr icq 6!!:-)

Tiesto
1. duben 2007, 00:41

Zdravim, též PLS o pozvánku na ICQ 6…Díky

245337096

PetrTwo
31. březen 2007, 23:43

Johnyz: A co takhle qip.ru? :)

Redaktor ovsem.net Johnyz
30. březen 2007, 18:40

http://qipim.com/en/

elen
30. březen 2007, 12:35

jak si mam stahnout novej qip?dekuji

Gugam
30. březen 2007, 09:40

poslete mi pls pozvanku na icq6 na 321395797
dik

Wolis
29. březen 2007, 22:37

Prosím o pozvanku na icq 6 342968011

bajza01
28. březen 2007, 21:25

jestly ta pozwánka fakt jde poslat, prosím pošlete mi jí nekdo 338-648-302..díky mooc

Majo
26. březen 2007, 09:24

prosim poslite mi pozvanku
323849628

Babogaz
24. březen 2007, 15:44

Ahojky… hele nam to icq poradpise ze pouziva nekdo jinej pritom to neni prava. Proste nam to nefunguje. Nevite co s tim??

luli12
20. březen 2007, 17:12

mato ICQ 6 aspon češtinu????

Carfi
16. březen 2007, 15:51

Kašlete na ICQ, přejděte na QIPa!

Bublajz
13. březen 2007, 17:24

hmm…opět to samé jako u ICQ 5.1…ehm…trapnější smajlíci by nebyli ???

Redaktor ovsem.netAutor článku Jirka
12. březen 2007, 15:35

Přesně tak, pokud to ještě mnozí nepochopili, tak pozvánky nejsou a nikdo je už NEMÁ, protože je rozdal.

MUSÍTE počkat na oficiální verzi. NIKDO však neví, KDY výjde, tak se prosím na to neptejte.

PetrTwo
12. březen 2007, 15:21

Peeder: Pozvánky asi nejsou – já měl dvě a použil jsem je pro známé. Takže asi tak…

Peeder
11. březen 2007, 22:01

Hele tohle je nespravedlivé =( já nepoužil jediný vykřičník,slušně jsem požádal a stejně sem ho nedostal …

nepovinné, možno použít gravatar
nepovinné


Ovsem.net je na FacebookuOvsem.net je na TwitteruOdebírejte články přes RSS
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací