ICQ 6 Preview je tady ~ 7 strana | Ovsem.net - software, hardware, online hry, webdesign, Windows 7 / Vista / XP


ICQ 6 Preview je tady

Autor: Jiří Melčák  |  5. prosinec 2006  |  zobrazeno: 155 534×  |  276 komentářů

ICQ 6 je tadyDlouho jsme ani nemuseli čekat a vývojáři nejpopulárnějšího kecálka ICQ připravili zcela novou verzi - ICQ 6. Tato nová verze skutečně není jen nějakým malým upgradem, jde o kompletní redesign vzhledu, který poloprůhlednými okraji jasně ukazuje na inspiraci z Windows Vista. Vývojáři slibují mnohem lepší ovládání a překvapí nás jistě novými smajlíky (opět jsou poměrně hnusné, jak už je tradicí...), většími devils atd. Věřím, že to bude krok správným směrem, neboť ICQ má pár much a je potřeba ho postrčit na vyšší úroveň, neboť mnoho lidí postupně raději přechází k alternativním kecálkům a právě ICQ 6 může pomoci upevnit svou pozici. Na blogu ICQ a i na jiných blozích toho moc konkrétního není. Musíme si počkat na finální verzi.

Dole vidíte alespoň pár obrázků, který jsem udělal. Novou instalačku ICQ 6 jsem našel raz dva (instalační soubor má 8,9 MB), ale nelze se přihlásit, neboť preview verzi ICQ 6 mohli spustit jen vyvolení, kteří se včas registrovali nebo byli registrovanými pozváni k testování. Nyní je registrace uzavřena a nikdo, kdo není v databázi ICQ čísel, která mají oprávnění, se nemůže na ICQ 6 připojit. Takže se alespoň kochejte obrázky. Tohle je ICQ budoucnost ;o)

ICQ 6 - nový vzhled není to jediné co bude nové...

Štítky: ICQ, Komunikace, Programy


Komentáře

PetrTwo
11. březen 2007, 20:12

meggy: Někdy na jaře ;) Jak naznačuje Preview verze, dost věcí tam chybí, neboť tvůrci se rozhodli ICQ kompletně přepsat. Osobně bych to viděl nejdřív na začátek dubna.

meggy
11. březen 2007, 13:01

Kdy vyjde plna verze?

Frenciss
10. březen 2007, 11:34

Ahojky, mohl by mi plosím někdo poslat pozvánku na ICQ 6? 155835107 Děkuju

strudlak
10. březen 2007, 10:34

Prosím, pošlete i někdo pozvánku na ICQ 6. Moje číslo je 210809572. Dík.

kveton
9. březen 2007, 11:43

Poslal by mi nekdo pozvanku na ICQ 6? Dekuji

231696416

Kveton
9. březen 2007, 11:41

poslal by mi nekdo pozvanku na ICQ 6? Dekuji moc

yxy-x
9. březen 2007, 11:39

Prosím poslal by mi někdo pozvánku na ICQ 6?????-272-544-373

Sona
8. březen 2007, 23:43

Prosím poslal by mi někdo pozvánku na ICQ 6 ?
467952987

Díky Sona

Milda2000
8. březen 2007, 00:42

Prosim byl by nekdo ochoten mi poslat pozvanku na ICQ6 ? 348335637

Dik
Milda

cilf
7. březen 2007, 10:39

potřeboval bych pomoci s programem icq, mám v práci 64bitovou verzi windows a na tom icq nejede, máte s tím někdo zkušenosti, jak jen nainstalovat nebo nějak ten systém obejít aby to fungovalo…

jaňulka
5. březen 2007, 19:40

prosim o pozwanku na ICQ6 prewiew 465279086 dekuji….

Prosba
4. březen 2007, 15:43

prosím o pozvanku icq 312053170 na icq 6

MM007
4. březen 2007, 14:45

Prosím o pozvánku na ICQ6 preview
160825220
Předem velice děkuji

Peťulinka :o)
4. březen 2007, 12:45

Ahoj dost by mě zajímalo kdy vyjde to nové icko????

Dark GunMan
3. březen 2007, 22:35

vzhled zajimavej,smajlici spis podprumerny. Nvm Nvm zda nezustanu u 5.1 a celkove u ICQ pri svych starsich dobrych verzich ktere pouzivam uz 5 let a pokud to bude jen trochu mozne (jako ze se ICQ nezrusi) tak to ani nezmenim

gobi
3. březen 2007, 21:46

Chtěla bych poprosit o pozvánku na ICQ6 moje číslo je 344-412-662. Předem děkuji

lare
3. březen 2007, 21:33

já bych taky chtěla icq 6 tak meě prosím taky pozvěte 194-038-889

peta
1. březen 2007, 21:48

prosím,pozvěte mě někdio na ICQ 6. MOje ICQ: 199-576-398 budu vám zato dost vděčná,a na oplátku vám pomůžu i já v něčem=)

Markétka
1. březen 2007, 18:34

Prosííím, prosím, prosím, musím to pořád opakovat??
Prosím pošlete mi někdo tu pozvánku nebo co to je…...prosím…strašně se mi to líbí a už přestávám prosit…pro…..
Moje ICQ:398-246-748

trosek/burak
1. březen 2007, 18:08

moje icq 430 960 471

nepovinné, možno použít gravatar
nepovinné


Ovsem.net je na FacebookuOvsem.net je na TwitteruOdebírejte články přes RSS
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací