ICQ 6 Preview je tady ~ 9 strana | Ovsem.net - software, hardware, online hry, webdesign, Windows 7 / Vista / XP


ICQ 6 Preview je tady

Autor: Jiří Melčák  |  5. prosinec 2006  |  zobrazeno: 155 541×  |  276 komentářů

ICQ 6 je tadyDlouho jsme ani nemuseli čekat a vývojáři nejpopulárnějšího kecálka ICQ připravili zcela novou verzi - ICQ 6. Tato nová verze skutečně není jen nějakým malým upgradem, jde o kompletní redesign vzhledu, který poloprůhlednými okraji jasně ukazuje na inspiraci z Windows Vista. Vývojáři slibují mnohem lepší ovládání a překvapí nás jistě novými smajlíky (opět jsou poměrně hnusné, jak už je tradicí...), většími devils atd. Věřím, že to bude krok správným směrem, neboť ICQ má pár much a je potřeba ho postrčit na vyšší úroveň, neboť mnoho lidí postupně raději přechází k alternativním kecálkům a právě ICQ 6 může pomoci upevnit svou pozici. Na blogu ICQ a i na jiných blozích toho moc konkrétního není. Musíme si počkat na finální verzi.

Dole vidíte alespoň pár obrázků, který jsem udělal. Novou instalačku ICQ 6 jsem našel raz dva (instalační soubor má 8,9 MB), ale nelze se přihlásit, neboť preview verzi ICQ 6 mohli spustit jen vyvolení, kteří se včas registrovali nebo byli registrovanými pozváni k testování. Nyní je registrace uzavřena a nikdo, kdo není v databázi ICQ čísel, která mají oprávnění, se nemůže na ICQ 6 připojit. Takže se alespoň kochejte obrázky. Tohle je ICQ budoucnost ;o)

ICQ 6 - nový vzhled není to jediné co bude nové...

Štítky: ICQ, Komunikace, Programy


Komentáře

Palinka
22. únor 2007, 12:45

MOHL BY MI NĚKDO Z VÁS LIDIČEK POSLAT POZVÁKU ICQ6?MOC DÍKY MOJE ICQ JE
376-157-056.JO MOC DÍKY!!!!!!!! =)

LOL
22. únor 2007, 12:42

Podle oficiálních zpráv je jisté, že nové ICQ bude pouze a jen v tradiční čínštině. Jiné jazyky nebudou podporovány, musíš používat starou verzi 5.1.

Palinka
22. únor 2007, 12:27

A bude ICQ6 v češtině?Děkuji za odpověď!

Palinka
22. únor 2007, 12:23

Prosím o zaslání pozvánky na ICQ6 na
376-157-056.Mockrát děkuji.

w3ndy3k
21. únor 2007, 19:57

prostě MIRADA 4ever!!!;)

lolek
15. únor 2007, 17:25

Pozvánky rozdává tento týpek, pište mu na ICQ 303852640.

trnyv
15. únor 2007, 17:18

Prosím o zaslání pozvánky na ICQ6 na 243477449. Děkuju mockrát

tom
12. únor 2007, 14:46

jj icq už nepoužívám. nejlepší je qip, má řadu funkcí a výhod co icq nemá

nechci rikat
12. únor 2007, 11:45

ja mam icq 5.1 a nepotrebuju dalsi

petr
12. únor 2007, 11:42

to je teda husty ne lidi co na to rikate

command
11. únor 2007, 19:11

bol by niekto ochotny a poslal pozvanku na icq 6 PLS . ;) 474482212

ivoshek
11. únor 2007, 17:46

:o ja tam mam smajliky z icq5.. ale zvykl sem si uz na 5.1 a ty stare se mi moc nelibi :-/

GeOrgee
11. únor 2007, 17:01

...prosím, prosím, pošlete mi někdo pozvánku na icq 6, 331647806, předem móóc dííky…! ;)

a.fara
11. únor 2007, 08:46

prosím o zaslání pozvánky na e-mail: a.fara@seznam.cz

Hudson
10. únor 2007, 09:35

Prosím o zaslání pozvánky na ICQ 6, 212672219, dík

Honza
9. únor 2007, 19:40

Já seem se snažil to stáhnout ale nešloto prosím poraďte mi napište na e- mail děkuji

nofate
8. únor 2007, 18:23

Uz se tesim na novou verzii…. at hlavne spolocne s ni vyjde i aktualni banner killer :-D

:))
7. únor 2007, 14:13

Náhodou smajly sou trhlí a neny to hrozný .. :)

JANKA
7. únor 2007, 10:15

PROOSIIIIIM POSLITE AJ MNE POZVANKU PROSIIIIM MY MAIL janeina@azet.sk

Cihi
6. únor 2007, 15:34

cau..poslete me prosim pozvanku na icq6…moje icq:193-908-885..plsss

nepovinné, možno použít gravatar
nepovinné


Ovsem.net je na FacebookuOvsem.net je na TwitteruOdebírejte články přes RSS
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací