ICQ 6 Preview - stahujte právě dnes | Ovsem.net - software, hardware, online hry, webdesign, Windows 7 / Vista / XP


ICQ 6 Preview - stahujte právě dnes

Autor: Jiří Melčák  |  7. leden 2007  |  zobrazeno: 49 770×  |  95 komentářů

ICQ 6[Článek byl aktualizován] Server ICQ.com dnes dopoledne uvolnil 500 nových registrací pro betatestování ICQ 6 Preview Version. Bylo úchvatné sledovat, jak registrace mizí po desítkách během několika málo sekund. Díky kolegovi zputnikovi jsem byl stejně jako on mezi tou pětistovkou nově se registrujících. Vy ostatní však nezoufejte, neboť dnešní rozdávání ICQ registrací má pokračování. Dnes v 18:00 bude opět k dispozici 500 dalších registrací (pozvánky byly rozebrány během 30 sekund). Máte další šanci zítra 8. ledna v 6:00 ráno opět 500 registracíDalších 500 pozvánek dnes v 18:00. Rozhodně si to nenechte ujít. Půjde o několik málo minut vteřin, než se registrace zaplní.

Co tedy potřebujete udělat? V šest hodin večer musíte vysedávat na netu, nejlépe přímo na stránce ICQ 6 Preview Download. Zde nyní vidíte odpočítávání času, který zbývá do šesté hodiny... Až se odečte všechen čas, pro jistotu si stránku znovu načtěte pomocí klávesy F5 a klikněte na DOWNLOAD. V dalším okně budete vyzváni k zadání emailové adresy, kam vám příjde autorizační odkaz, který po kliknutí začne stahovat instalační soubor ICQ 6 Preview, který má 9MB. Pak si vypněte stávající ICQ, pokud jej máte zapnuté a instalujte ICQ 6 Preview a normálně se (radši co nejrychleji :o) zalogujte. A pak si to můžete konečně užít.

Upozorňuji všechny, kteří si budou ICQ 6 Preview instalovat... je to stále jen beta verze. Polovina funkcí nefunguje. Zejména upozorňuji na nefunkčnost historie! Osobně jsem zatím spokojen - přenos souborů zatím fungoval na jedničku, ale nefungoval hlasový přenos. Líbí se mi forma záložek - už vám nebude na panelu blikat 10 ICQ oken, ale pouze jedno jediné. Samozřejmě máte i možnost vyjmout jednotlivou diskuzi z této skupiny a můžete mít každé okno samostatně. No ostatně prohledněte si ICQ 6 Preview Version sami:

ICQ 6 Preview Version

Štítky: ICQ, Komunikace, Programy


Komentáře

verčík
5. prosinec 2008, 10:36

co ti ty vanile

Denisa teniska
21. červenec 2008, 15:16

chci icq6 ale nevym jak ho zatvořit tak pomoc anapísat na email radu

...
29. květen 2008, 15:58

hojky..hele potrebovala bych poradit(a docela dost rychle)..kdyz normalne pisu na icq tak se mi ten text dava doprava..ale normalne by to melo bejt vlevo..prosim poradte nekdo,kdyz tak pisnete na mail..diky moc

sela
20. květen 2008, 17:06

zdr pls poradte kde muzu si dat na icq 6 vice smailu??

PTRRCCVNGVG
4. leden 2008, 20:06

HA HA HA HA HA HA HI HI HI HI HI HI HI HI HI
HO HO HO HO HO HO

MišQa
23. červen 2007, 09:23

pls úporad te mi nejde mi nainstalovat icq!!!!!

jaja
19. květen 2007, 18:57

lidičky nechápu proč ale nejde mi icq 6 naistalovat jen se to ukládá nevíte jak na to díky moc

Redaktor ovsem.netAutor článku Jirka
3. květen 2007, 09:51

Zahoďte ICQ 6, čtete recenzi o QIPu

QIP – instant messenger, který chytne a nepustí

nvm
27. duben 2007, 13:53

kde se to da stahnout?????

hugoboss
27. duben 2007, 13:07

Ty vole kdy pujde ta cestina

CATerPILAR
24. duben 2007, 20:30

Na češtinu se vyprdněte. Mě spíš vadí že tam nejsou smajlíky.

Dušan
24. duben 2007, 18:05

je na to icq 6 čeština?

Nikca
24. duben 2007, 12:29

Ahoj chci se zepat chci si stahnout icq6uzz jsem to zkkousela ale vzdy se mi to sekloo !a jeste jestli je povinna ta registrace jakpísí v tom článku děkuji za odpoved a cekam ji este dnesdekuju papa:-)Na e-mail

martin
24. duben 2007, 10:09

nemate nahodou cestinu na icq6 diky

Roman
22. duben 2007, 21:51

Tak to bude fakr super icq?Prostě to nemá chybu?UŽ se těším až bude v češtině?

Koubinator
20. duben 2007, 22:34

Ale me to nejde:(((

david
20. duben 2007, 19:31

jak se mate

mmm
19. duben 2007, 21:01

Jak se vloží noví smajlíáci v ICQ 6??? Nainstalovala jsem si ho a dole žádní smaily nejsou!!!!! a je tam napsane add a smiley ? Jak to mám udělat aby tam byli

Redaktor ovsem.netAutor článku Jirka
18. duben 2007, 17:11

Prosím všechny ICQ maniky, pokračujte ZDE:

ICQ 6 FINAL – STAHUJTE

petr
18. duben 2007, 16:24

kam mám ninstalovat češtinu pro icq 6 jako fur to po mě něco chce ňákou správou adresu a když skouším vše tak mi nic nejde hmm…. tak poraďtě pllllllllllllllllllllllllllllllllííííííííííííííííííísssssssssssssss

nepovinné, možno použít gravatar
nepovinné


Ovsem.net je na FacebookuOvsem.net je na TwitteruOdebírejte články přes RSS
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací