ICQ 6 Preview - stahujte právě dnes ~ 2 strana | Ovsem.net - software, hardware, online hry, webdesign, Windows 7 / Vista / XP


ICQ 6 Preview - stahujte právě dnes

Autor: Jiří Melčák  |  7. leden 2007  |  zobrazeno: 50 229×  |  95 komentářů

ICQ 6[Článek byl aktualizován] Server ICQ.com dnes dopoledne uvolnil 500 nových registrací pro betatestování ICQ 6 Preview Version. Bylo úchvatné sledovat, jak registrace mizí po desítkách během několika málo sekund. Díky kolegovi zputnikovi jsem byl stejně jako on mezi tou pětistovkou nově se registrujících. Vy ostatní však nezoufejte, neboť dnešní rozdávání ICQ registrací má pokračování. Dnes v 18:00 bude opět k dispozici 500 dalších registrací (pozvánky byly rozebrány během 30 sekund). Máte další šanci zítra 8. ledna v 6:00 ráno opět 500 registracíDalších 500 pozvánek dnes v 18:00. Rozhodně si to nenechte ujít. Půjde o několik málo minut vteřin, než se registrace zaplní.

Co tedy potřebujete udělat? V šest hodin večer musíte vysedávat na netu, nejlépe přímo na stránce ICQ 6 Preview Download. Zde nyní vidíte odpočítávání času, který zbývá do šesté hodiny... Až se odečte všechen čas, pro jistotu si stránku znovu načtěte pomocí klávesy F5 a klikněte na DOWNLOAD. V dalším okně budete vyzváni k zadání emailové adresy, kam vám příjde autorizační odkaz, který po kliknutí začne stahovat instalační soubor ICQ 6 Preview, který má 9MB. Pak si vypněte stávající ICQ, pokud jej máte zapnuté a instalujte ICQ 6 Preview a normálně se (radši co nejrychleji :o) zalogujte. A pak si to můžete konečně užít.

Upozorňuji všechny, kteří si budou ICQ 6 Preview instalovat... je to stále jen beta verze. Polovina funkcí nefunguje. Zejména upozorňuji na nefunkčnost historie! Osobně jsem zatím spokojen - přenos souborů zatím fungoval na jedničku, ale nefungoval hlasový přenos. Líbí se mi forma záložek - už vám nebude na panelu blikat 10 ICQ oken, ale pouze jedno jediné. Samozřejmě máte i možnost vyjmout jednotlivou diskuzi z této skupiny a můžete mít každé okno samostatně. No ostatně prohledněte si ICQ 6 Preview Version sami:

ICQ 6 Preview Version

Štítky: ICQ, Komunikace, Programy


Komentáře

Redaktor ovsem.netAutor článku Jirka
12. duben 2007, 19:27

Je to pravda.

Deiwik
12. duben 2007, 19:00

Dobrej..mam dotaz…abych mohl pouzivat ICQ6..musim mit prej XP professional a SP2..je to pravda?Odpovezte na deiwik@seznam.cz
Předem díky …zatím

buxta
12. duben 2007, 09:47

Cuszz,
pls neposlal by me nekdo “pozvanku” na icq6?
Diqy moc
Buxta
icq: 302656326

Aneta...
10. duben 2007, 18:29

Čawec… Chtěla bych se jenom zeptat, kdy budou registrace na ICQ 6 volně na netu..??
Díky za odpověď... :))

bobik
28. březen 2007, 19:57

prosím prosím a ještě jednou moc prosím pošlete mi pozvánku na icq 6 dlouho ji scháním a nikdo už nemá.icq: 409859585…děkuju moc předem Monička

P@Net
28. březen 2007, 01:21

ICQ6 me osobně DOST sklamala!!!!!!!
Osobně uz používam půl roku program QIP a občas si zapnu 5.1 jen abych si zahrál pár trapných her na X-traz (šit) s kamarádem ve skotsku. No DOPORUČUJU všem vyzkoušet skvělí program QIP 8000.

QIP JE NEJLEPŠÍ!!!!!!!!!!!!!!

ICQ vs. QIP

Výhody a nevýhody

Plus a mínus
ICQ

+ Xtraz

– Reklama – Google search – Zabíra více paměti
QIP

+ Zabíra méně paměti

+ Bez reklam

+ Jedno okno pro chatovaní

+ Více buddy ikonek

+ Možnost šifrovat zpravy

+ Více možností pro visible a invisible

+ Animovaní smajlíci

+ V celku jednoduché zacházení

+ Při instalaci se necpe do registrů

+ Nemusí se instalovat (vhoné pro uživatele s omezeným oprávněním- můžete si QIP nosit s sebou na flešce)

– Chybí Xtraz (někomu to prý vadí)

– Chybí hlasové rozhovory a videorozhovory ale na to je stejně nejlepší Skype

Robertos
27. březen 2007, 15:09

Mohl bych poprosit o pozvanku na icq 6 nebo kdy se budou rozdavat pls napiste 233 040 209 dik

Barča
25. březen 2007, 19:13

Ahojky..Mohl by mi někdo prosím vyvětlit,jak a kdy bych se mohla registrovat kvůli ICQ 6?Nevím kdy a kde bych mohla sehnat pozvánku..
ICQ:468-334-171
mail:Kotisek@atlas.cz

Tomik
24. březen 2007, 22:15

Prosil bych o pozvánku 202-047-598 předem díky

Jara
23. březen 2007, 19:08

pls dej te mi pozvanku na icq 6 pls :( pls ja oněm porat čtu a hledam kde se dat stahnou ale nikde nejde ;(

Max
22. březen 2007, 22:10

Prosil bych o pozvánku 242-648-809 předem díky

Maggie
21. březen 2007, 15:36

Jj,QIP je fakt hustej ;) heledte az se to icq bude dat normalne stahnout, tak bude k tomu i cestina? Kdyz tak dejte vedet na mail Maggie11@seznam.cz … Moc dik

focy
17. březen 2007, 22:26

proc chcete stahovat takovy komercni sracky,stahnete si mirandu nebo qip

V@l@SHek
17. březen 2007, 11:24

můžete mě prosím někdo poslat pozvánku děkuji icq: 216690369

Ahoj
16. březen 2007, 23:27

prosím o radu jak si stahznout icq 6 díky:)))

luky
13. březen 2007, 19:22

prej kolem sesty urcite

Ondan Zemánek
10. březen 2007, 00:08

Na http://www.skutr.unas.cz/cz%20bez%20reg.htm již najdete i češtinu do tohoto prográmku. Navzdory všem jizlivým kritikám které se objevují hlavně od fanatiků používajících a bezmezně vychvalujících nějakou Mirandu, nebo co to je, můžu konstatovat že nové ICQ vypadá dobře a i testovací verzi pracuje slušně.

Scar
4. březen 2007, 02:24

ICQ6 je dost dobrá, sice je to stále betaverze, ale už nyní je celkem dobře funkční a za těch pár týdnů, co ji používám, jsem si ji už značně oblíbil. Ještě by to chtělo, aby tam autoři přidali možnosti pluginů, jako třeba RSS, nebo počasí, eventuálně “program televizí” a jabber plugin. Pak by to bylo totálně dokonalé a nikdo by neměl důvod používat mirandu.

to Jirka: To je fakt dobrej nářez, kolik tu je žádostí o pozvánek:) Nechápu proč by někdo měl pozvánky někomu neznámému dávat, když stejně každej dostal jen dvě. Navíc se dají lehce obstarat, jen to se to chce občas mrknout na web icq:) (otázkou je, jestli puberťáci nehledají pozvánky na adrese icq.atlas.cz:-))

picaccino
2. březen 2007, 15:18

nezadam o pozvanku, jen o pripadny datum, kdy bude icq o5 rozdavat registrace..
pokud nekdo o takovem datu vite, dayte echo.. diky moc

Speedy
28. únor 2007, 23:50

můžete mě prosím někdo poslat pozvánku děkuji icq: 238051608

nepovinné, možno použít gravatar
nepovinné


Ovsem.net je na FacebookuOvsem.net je na TwitteruOdebírejte články přes RSS
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací