ICQ 6 Preview - stahujte právě dnes ~ 3 strana | Ovsem.net - software, hardware, online hry, webdesign, Windows 7 / Vista / XP


ICQ 6 Preview - stahujte právě dnes

Autor: Jiří Melčák  |  7. leden 2007  |  zobrazeno: 50 035×  |  95 komentářů

ICQ 6[Článek byl aktualizován] Server ICQ.com dnes dopoledne uvolnil 500 nových registrací pro betatestování ICQ 6 Preview Version. Bylo úchvatné sledovat, jak registrace mizí po desítkách během několika málo sekund. Díky kolegovi zputnikovi jsem byl stejně jako on mezi tou pětistovkou nově se registrujících. Vy ostatní však nezoufejte, neboť dnešní rozdávání ICQ registrací má pokračování. Dnes v 18:00 bude opět k dispozici 500 dalších registrací (pozvánky byly rozebrány během 30 sekund). Máte další šanci zítra 8. ledna v 6:00 ráno opět 500 registracíDalších 500 pozvánek dnes v 18:00. Rozhodně si to nenechte ujít. Půjde o několik málo minut vteřin, než se registrace zaplní.

Co tedy potřebujete udělat? V šest hodin večer musíte vysedávat na netu, nejlépe přímo na stránce ICQ 6 Preview Download. Zde nyní vidíte odpočítávání času, který zbývá do šesté hodiny... Až se odečte všechen čas, pro jistotu si stránku znovu načtěte pomocí klávesy F5 a klikněte na DOWNLOAD. V dalším okně budete vyzváni k zadání emailové adresy, kam vám příjde autorizační odkaz, který po kliknutí začne stahovat instalační soubor ICQ 6 Preview, který má 9MB. Pak si vypněte stávající ICQ, pokud jej máte zapnuté a instalujte ICQ 6 Preview a normálně se (radši co nejrychleji :o) zalogujte. A pak si to můžete konečně užít.

Upozorňuji všechny, kteří si budou ICQ 6 Preview instalovat... je to stále jen beta verze. Polovina funkcí nefunguje. Zejména upozorňuji na nefunkčnost historie! Osobně jsem zatím spokojen - přenos souborů zatím fungoval na jedničku, ale nefungoval hlasový přenos. Líbí se mi forma záložek - už vám nebude na panelu blikat 10 ICQ oken, ale pouze jedno jediné. Samozřejmě máte i možnost vyjmout jednotlivou diskuzi z této skupiny a můžete mít každé okno samostatně. No ostatně prohledněte si ICQ 6 Preview Version sami:

ICQ 6 Preview Version

Štítky: ICQ, Komunikace, Programy


Komentáře

Error
26. únor 2007, 15:16

prosim pošlete mi někdo pozvánku prosim 344689169

lama
25. únor 2007, 18:26

je to na ... sem se tam potom ani nedostal bylo to otálně přetížený nevim proč to ti ... nedají volně ke stažení

3am
25. únor 2007, 12:45

nevite nekdo, kdy by mohla byt sestkova verze icq oficialne uvedena na verejnost?

meggy
22. únor 2007, 12:46

Plosím pozvanku 197-793-599:):))

Mokrys
20. únor 2007, 01:17

Prosím o pozvánku 160832785!!! předem všem děkuji

LOL
15. únor 2007, 17:25

Pozvánky rozdává tento týpek, pište mu na ICQ 303852640.

palos
13. únor 2007, 21:21

209029561….pls pozvanku…dik moc

Redaktor ovsem.netAutor článku Jirka
13. únor 2007, 13:11

Také nesnášíte infantilní puberťáky?

Chcete-li bojovat proti nechápajícím pubošům, doporučuji začít u tady toho hňupa (jeho ICQ 303-852-640), napište mu, že je mega trotl.

Díky

PRO OSTATNÍ NÁCTILETÉ:

Jestli mě ještě někdo požádá o ICQ pozvánku, vězte, že ode mě neuslyšíte ani pozdrav. Jste nad slepci? Já ICQ pozvánky nerozdávám.


11. únor 2007, 09:30

taky chci to icq 6..doufam že bude k něčemu..:);)

Piddas
10. únor 2007, 22:25

Hojte pls poradte nainstaloval jsem ICQ 6 a predtim sem mel ICQ 5.1 ale kdyz tam dam svuj login tak to napise nejakou chybu, a proste se pres ICQ 6 nepripojim, proc??:’( napiste prosiiim 282-959-142 dik moc

Hudson
10. únor 2007, 09:37

Prosím o zaslání pozvánky na ICQ 6, díky 212672219

Sokolka
9. únor 2007, 20:58

Nevíte, jestli přijdou na “trh” ještě nějaké pozvánky?

Redaktor ovsem.netAutor článku Jirka
7. únor 2007, 14:37

PROSÍM VŠECHNY, AŤ NEŽÁDAJÍ O POZVÁNKY NA ICQ 6.

STEJNĚ NIKDO NIKOMU NIKDY NIC NEPOSLAL.

A prosím, HLAVNĚ NEPIŠTE MĚ, já už žádné pozvánky nemám. Neznamená, že když napíšu článek, tak že mám 350 pozvánek, o které mě denně žádáte přes ICQ.

DÍKY.

Petr
7. únor 2007, 14:25

Pošle te mi taky nějakou pozavmku na ICQ 312-522-457 Díky !!

Redaktor ovsem.netAutor článku Jirka
5. únor 2007, 18:04

Ano, jsme na to fyzicky jen tři :(
Žádná sranda.

h.dicky
5. únor 2007, 17:38

ale jinak ocenuji vasi snahu (: je to od vas pekny ze se tu tak snazite a pokud ste na to fakt jen tri tak klibůk důle ale jeste k novemu icq po graf strance vypada moc detsky moc pitchovinek co tam bejt nemusi atdatd

h.dicky
5. únor 2007, 17:32

qip je mnohem lepsi a to s cim se tet icq tak chlubi jako např zalozky v oknech aby jich na obrazovce nebylo 10 ma qip uz davno a pocitam ze neni jediny icq sou proste zlodeji stejne jako Gates s celym jeho microsoftem

willec
2. únor 2007, 21:44

caute nemohol by niekto poslaat iba jedinemu slovakovi pozvanku??...dakujem…302816889

gmvasek
29. leden 2007, 11:57

Jestli by mi někdo mohl poslat pozvánku… 307749197

Díky

anastacia_007
28. leden 2007, 16:17

poslete mi taky pozvanku please??:) 237010804

nepovinné, možno použít gravatar
nepovinné


Ovsem.net je na FacebookuOvsem.net je na TwitteruOdebírejte články přes RSS
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací