ICQ 6 Preview - stahujte právě dnes ~ 4 strana | Ovsem.net - software, hardware, online hry, webdesign, Windows 7 / Vista / XP


ICQ 6 Preview - stahujte právě dnes

Autor: Jiří Melčák  |  7. leden 2007  |  zobrazeno: 50 213×  |  95 komentářů

ICQ 6[Článek byl aktualizován] Server ICQ.com dnes dopoledne uvolnil 500 nových registrací pro betatestování ICQ 6 Preview Version. Bylo úchvatné sledovat, jak registrace mizí po desítkách během několika málo sekund. Díky kolegovi zputnikovi jsem byl stejně jako on mezi tou pětistovkou nově se registrujících. Vy ostatní však nezoufejte, neboť dnešní rozdávání ICQ registrací má pokračování. Dnes v 18:00 bude opět k dispozici 500 dalších registrací (pozvánky byly rozebrány během 30 sekund). Máte další šanci zítra 8. ledna v 6:00 ráno opět 500 registracíDalších 500 pozvánek dnes v 18:00. Rozhodně si to nenechte ujít. Půjde o několik málo minut vteřin, než se registrace zaplní.

Co tedy potřebujete udělat? V šest hodin večer musíte vysedávat na netu, nejlépe přímo na stránce ICQ 6 Preview Download. Zde nyní vidíte odpočítávání času, který zbývá do šesté hodiny... Až se odečte všechen čas, pro jistotu si stránku znovu načtěte pomocí klávesy F5 a klikněte na DOWNLOAD. V dalším okně budete vyzváni k zadání emailové adresy, kam vám příjde autorizační odkaz, který po kliknutí začne stahovat instalační soubor ICQ 6 Preview, který má 9MB. Pak si vypněte stávající ICQ, pokud jej máte zapnuté a instalujte ICQ 6 Preview a normálně se (radši co nejrychleji :o) zalogujte. A pak si to můžete konečně užít.

Upozorňuji všechny, kteří si budou ICQ 6 Preview instalovat... je to stále jen beta verze. Polovina funkcí nefunguje. Zejména upozorňuji na nefunkčnost historie! Osobně jsem zatím spokojen - přenos souborů zatím fungoval na jedničku, ale nefungoval hlasový přenos. Líbí se mi forma záložek - už vám nebude na panelu blikat 10 ICQ oken, ale pouze jedno jediné. Samozřejmě máte i možnost vyjmout jednotlivou diskuzi z této skupiny a můžete mít každé okno samostatně. No ostatně prohledněte si ICQ 6 Preview Version sami:

ICQ 6 Preview Version

Štítky: ICQ, Komunikace, Programy


Komentáře

Green14
28. leden 2007, 15:23

MÁ NĚKDO POZVÁNKU NA ICQ 6???? PLS POŠLETE
494-160-802 DÍKY

Olivius
28. leden 2007, 03:49

Jak zjistim,kdy se aktivujou volne registrace atd.?? :-)

desmo
17. leden 2007, 21:09

hm parada, jeste ktomu je potreba Service pack 2 a ten ja zrovna nemam, a kvuli icq windows preinstalovavat nebudu (pac kdyz nainstaluu jen SP2 tak mi pak windows u znejde spustit)..moli to taky kreteni napsat hned

PetrTwo
14. leden 2007, 17:45

queeg: Zkus se ve Správci úloh (ctrl+alt+del) podívat do procesů, zda tam není spuštěný proces “icq6.exe” nebo “icqlite.exe” – podle toho, jakou máš verzi. Jestli to je spuštěné, zkus ten proces ukončit a pak spustit ICQ. Jinak mě nic nenapadá.

Richard
14. leden 2007, 09:16

Doufám, že to dneska v šest večer stihnu stáhnout dřív, než se všechny pozvánky rozdají :-D

queeg
13. leden 2007, 22:47

Nazdarek.., Poradi mi nekdo..?

Registroval jsem se, stahl ICQ, nainstaloval, ale kdyz jsem chtel ICQ spustit, tak se nic nesalo a nic se nespistilo… (poklepal jsem na ikonku icq na plose a nic…) nevite jak to zprovoznit?

Fafi
13. leden 2007, 17:23

Tak jediný kvůli čemu sem si to stáhnul sou statusy a nemůžu si tam ani nic napsat takže na to kašlu:D:D ale jinak to ujde

Stanicek
13. leden 2007, 12:51

kdyz chcu spustit icq6 mi to pise ze na kontaktech to minule nechalo nejakou branu poradte nekdo!!!

ms.bluster
12. leden 2007, 18:11

Právě ted je otevřená registrace …

Winmen
8. leden 2007, 19:18

No neporadím ti, ja z teho taky nebyl moc chytry.Ale nakonec po kombinancí všech emailu a znovu načitaní stránek mě to zaregistrovalo.

Muharrak
8. leden 2007, 19:08

Jak prosím funguje s těma registracema? Už 2x jsem se v 6 hodin pokoušel, ale nějak nevím… nejde to. Poradí mi někdo prosím.

mari
8. leden 2007, 19:06

jen bych chtel dodat ze zhruba 2-3 registrace se objevuji kazdou chvili (cca pul hodiny).... taky jsem jednu vyuzil ;-)

Winmen
8. leden 2007, 18:58

Tak konečně se mě povedla registrace.Díky tomuto servru za upozornění.a všem ostatním přeji hodně štěstí při registraci.Budou ho potřebovat.Jinak registrace se dávájí náhodně takže je třeba zkoušet.

PetrTwo
8. leden 2007, 17:54

Jináč, pokud si chcete stáhnout ICQ6 Preview Version, tak můžete i odtud: http://www.filehippo.com/download_icq/ . Snad jen zda není na icq.com k dispozici novější build.

Beda
8. leden 2007, 14:11

Před chvíli bylo k dispozici dalších pár registrací, měl jsem to “štěstí” a povedlo se mi úspěšně ICQ6 stáhnout a nainstalovat. Musím říct, že mi to prostě připadá tak jakoby vývojáři pořád marně doplňovali to co co už mají jiní klienti dávno.(systém záložek např..) Ale zase neni špatné, že se k tomu aspoň odhodlali :D A o množství paměti kterou si ICQ6 sežere raději ani nebudu mluvit. Bez problému jsem se dostal na 42MB…. Já osobně zůstanu u své milované mirandy :D (viz homepage) Když se zprovoznil z 90% file transer tak se zni stal jedinečný IM. A co teprve až FT bude na 100% :D

zputnik
8. leden 2007, 01:32

Jináč na http://download.icq.com/download/preview/ je právě otevřená možnost se zaregistrovat… před pár sekundami tam bylo volných 392 registrací. Tak snad budete mít štěstí.

zputnik
7. leden 2007, 23:14

Winmen: Osobně jsem zadával ICQ číslo a bylo to v poho.

Winmen
7. leden 2007, 22:57

Při té registraci mam zadávat ICQ číslo nebo email ?

Balron
7. leden 2007, 22:39

No tak bohuzel stahnuti te instalcky nepomuze, musim se i tak regnout na webu ,jinak me to dovnitr icq nepusti…skoda, tak si asi budu muset pockat :)

Balron
7. leden 2007, 21:09

@Jirka, diky, uz to stahuju

a taky pouzivam nejcastej QIP ale stvou me tam problemy pri pridavani novych kontaktu..nejak je ne a ne autorizovat nebo oni me…tak sem presedlal na mirandu, podle toho co zrovna potrebuju nebo mam chut,ale ICQ je az na poslednim miste … hnusny komercni soft :d

nepovinné, možno použít gravatar
nepovinné


Ovsem.net je na FacebookuOvsem.net je na TwitteruOdebírejte články přes RSS
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací