ICQ 6 Preview - stahujte právě dnes ~ 5 strana | Ovsem.net - software, hardware, online hry, webdesign, Windows 7 / Vista / XP


ICQ 6 Preview - stahujte právě dnes

Autor: Jiří Melčák  |  7. leden 2007  |  zobrazeno: 50 219×  |  95 komentářů

ICQ 6[Článek byl aktualizován] Server ICQ.com dnes dopoledne uvolnil 500 nových registrací pro betatestování ICQ 6 Preview Version. Bylo úchvatné sledovat, jak registrace mizí po desítkách během několika málo sekund. Díky kolegovi zputnikovi jsem byl stejně jako on mezi tou pětistovkou nově se registrujících. Vy ostatní však nezoufejte, neboť dnešní rozdávání ICQ registrací má pokračování. Dnes v 18:00 bude opět k dispozici 500 dalších registrací (pozvánky byly rozebrány během 30 sekund). Máte další šanci zítra 8. ledna v 6:00 ráno opět 500 registracíDalších 500 pozvánek dnes v 18:00. Rozhodně si to nenechte ujít. Půjde o několik málo minut vteřin, než se registrace zaplní.

Co tedy potřebujete udělat? V šest hodin večer musíte vysedávat na netu, nejlépe přímo na stránce ICQ 6 Preview Download. Zde nyní vidíte odpočítávání času, který zbývá do šesté hodiny... Až se odečte všechen čas, pro jistotu si stránku znovu načtěte pomocí klávesy F5 a klikněte na DOWNLOAD. V dalším okně budete vyzváni k zadání emailové adresy, kam vám příjde autorizační odkaz, který po kliknutí začne stahovat instalační soubor ICQ 6 Preview, který má 9MB. Pak si vypněte stávající ICQ, pokud jej máte zapnuté a instalujte ICQ 6 Preview a normálně se (radši co nejrychleji :o) zalogujte. A pak si to můžete konečně užít.

Upozorňuji všechny, kteří si budou ICQ 6 Preview instalovat... je to stále jen beta verze. Polovina funkcí nefunguje. Zejména upozorňuji na nefunkčnost historie! Osobně jsem zatím spokojen - přenos souborů zatím fungoval na jedničku, ale nefungoval hlasový přenos. Líbí se mi forma záložek - už vám nebude na panelu blikat 10 ICQ oken, ale pouze jedno jediné. Samozřejmě máte i možnost vyjmout jednotlivou diskuzi z této skupiny a můžete mít každé okno samostatně. No ostatně prohledněte si ICQ 6 Preview Version sami:

ICQ 6 Preview Version

Štítky: ICQ, Komunikace, Programy


Komentáře

jirka
7. leden 2007, 20:11

Mno, zkoušel jsem jak Mirandu, tak ICQ a nakonec jsem skončil na QIPu….vzhled ICQ, ale bez reklam, což je pro mě hlavní.

esquire
7. leden 2007, 19:49

Taky jsem to nestihl. Neposlal by mi někdo pozvánku?? Díky…

zputnik
7. leden 2007, 19:47

U ICQ 6 to zatím vypadá, že jen dohání to, v čem ji jiní kecálci už dávno předběhli (ehm, jestli kdy museli předbíhat). ;o) No, ale uvidíme, jestli se ICQ nepochlapí s nějakou extra vychytávkou…

zputnik
7. leden 2007, 19:45

Miranda jsem používal delší dobu a nakonec skončil zpět u ICQ… Vůbec není špatná, dělalo se mi s ní dobře. Ale štvalo mě tam pár věcí – přenos souborů, vylaďování mezi pluginy, které mi užíralo čas a žádný hotový pack na kolena nesrazil. Osobně mám asi stejně nejradši MSN a Skype, ale bohužel většina je uhnízděna na ICQ, tak si člověk stejně moc nevybere.

Redaktor ovsem.netAutor článku Jirka
7. leden 2007, 19:29

Našli jsme odkaz na stažení přímo ze serveru ICQ, takže to zkuste:
ICQ 6 Preview Download

Winmen
7. leden 2007, 19:17

Tak mě se to taky nepovedlo. Jo vůbec co jste zadavali své číslo nebo mail ?

Redaktor ovsem.netAutor článku Jirka
7. leden 2007, 19:17

Článek byk aktualizován…

Redaktor ovsem.net Johnyz
7. leden 2007, 19:07

a z trucu se nezaregistruju :-)

Redaktor ovsem.netAutor článku Jirka
7. leden 2007, 19:06

jj, tak to byl brutal fofr… to fungovalo asi jen 30 vteřin… než se to všechno rozbralo. No nic, musíte si počkat dalších 12 hodin.

Balron
7. leden 2007, 19:02

Ehm,dobry zpusob jak ztratit 5 minut cekanim :D , cekal sem,refreshnul sem, kliknul sem, ukazal se me akorat porad ten samy error jako pred dokoncenim odpoctu,tak sem to skusil znovu a uz je tam novy odpocet…:D

mektro
7. leden 2007, 18:21

No z části se přikláním k MzK taky si myslím že Miranda je lepší, ale ještě přesně co nove ICQ v sobě ukrýva. :D

PetrTwo
7. leden 2007, 17:32

V pohodě, přenos hlasu stejně nikdy nefungoval – alespoň v naší oblasti.

MzK: S Mirandou jsem sice spokojen, nic to ale nezmění na tom, že se stále jedná o ten blbý ICQ protokol.

MzK
7. leden 2007, 17:15

ICQ je humus, lepší je trillian nebo miranda. Zatím to ještě není tak hrozné ale až se to zareklamuje.

Redaktor ovsem.net Johnyz
7. leden 2007, 16:53

no fakt … :-)

Redaktor ovsem.net Tydla
7. leden 2007, 15:33

Jsem to říkal, graficky se to začíná podobat MSN :)

nepovinné, možno použít gravatar
nepovinné


Ovsem.net je na FacebookuOvsem.net je na TwitteruOdebírejte články přes RSS
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací