Windows 8 Consumer Preview - stáhněte si připravované Windows | Ovsem.net - software, hardware, online hry, webdesign, Windows 7 / Vista / XP


Windows 8 Consumer Preview - stáhněte si připravované Windows

Autor: Jiří Melčák  |  3. březen 2012  |  zobrazeno: 26 802×  |  7 komentářů

Windows 8Microsoft uvolnil testovací verzie Windows 8 volně ke stažení. Není to sice ani beta verze, takže funkce, výbava se bude jistě ještě hodně měnit, ale můžete si tak vyzkoušet, co na nás Microsoft chystá a na jaké novinky se můžeme v nových Windows 8 těšit. Někteří jsou z nového vzhledu Metra nadšeni, jiní zase až tak nadšení nejsou. Pokud vás zajímá, co nás čeká, můžete si již teď stáhnout ISO soubory Windows 8 Cunsumer Preview.

Windows 8 ISO download

Štítky:


Komentáře

Hypoteční průvodce
15. červen 2017, 17:31

Dobrý den. Bude provoz webu ještě někdy obnoven?

web
29. duben 2013, 19:39

Aktuálně jsem spíše zvědavý, co se povede opravit “aktualizací” Windows 8.1 Blue :-)

Pepan
11. září 2012, 22:54

aldik: tady to umřelo již před lety. Tohle je takový ten posmrtný škubanec.

Windows 8
19. červenec 2012, 21:18

Já bych s tím hodnocením Windows 8 ještě počkal. MS musel udělat nějaký zásadní krok, jinak by neměl šanci dohnat zpoždění za Androidem a iOS na mobilních zařízeních. Osobně taky Windows 8 nemusím, ale celkem chápu, proč jsou, jaké jsou. A je v nich i dost zajímavých novinek na desktopy (i když to rozhraní je peklo) – viz třeba odkaz výše. Dan D.

Starý
12. březen 2012, 20:10

Fuj, win8 se vůbec nepovedl, to je dobrý možná tak na tablety :-(

Redaktor ovsem.net Jiří Melčák
4. březen 2012, 11:17

Aldik: Máš zájem psát? Klidně můžeš. Za poslední dva roky se přihlásilo 20 zájemců a jen jediný poslal jeden článek, který nebyl použitelný. Málokdo má představu, kolik psaní článků zabere času a proto to ani nikdo neocení. Bohužel.

aldik
4. březen 2012, 11:07

Jeejda, tady ještě občas něco vyjde? Já myslel, že už to tu umřelo definitivně.

nepovinné, možno použít gravatar
nepovinné


Ovsem.net je na FacebookuOvsem.net je na TwitteruOdebírejte články přes RSS
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací